Je rijopleiding in je hand

Als je bij PEET Opleidingen een rijopleiding volgt, stemmen we jouw planning met je af via PlanGo.

 

Plango_Blauw_oranje

 

Wat is PlanGo?

Met PlanGo heb je als kandidaat altijd en overal op je mobiele telefoon of tablet online toegang tot je planning, lesvoorbereiding, vorderingen/ opmerkingen van de docent en je digitale leskaart.

Wat is het voordeel van PlanGo?

Je hebt een overzicht over het aantal gevolgde lessen en wanneer die hebben plaats gevonden. Ook zie je direct het aantal lessen dat je nog tegoed hebt en de startlocatie wordt duidelijk aangegeven. De rijdocenten van PEET Opleidingen hebben dezelfde informatie en daarnaast kan ook je werkgever (indien afgesproken) meekijken met de ontwikkelingen die je maakt in je rijopleiding.
 

Wat kan ik met de PlanGo app?

Als je start met je rijopleiding, krijg je van ons een inlogcode toegestuurd. Daarmee kun je inloggen in jouw persoonlijke rijlesplanner. Je kunt nu het cursusoverzicht bekijken met rijlestegoed, je planning voor de komende weken inzien en je lesvoorbereiding adhv de leskaarten bekijken.

Wij versturen je de dag voor een geplande cursus een afspraakherinnering, zodat je altijd op de hoogte bent!

 

PlanGo voor bedrijven

Als opdrachtgever wil je graag op de hoogte blijven met de vorderingen van jullie kandidaten. 

 

Je krijgt toegang tot het PlanGo bedrijvenportal waarin jullie kandidaten staan en zo is inzichtelijk wanneer de rijlessen zijn ingepland. Ook zie je de vorderingen, facturen en de tegoeden per medewerker. Duidelijk, efficiënt en overzichtelijk toch?