Onze rijopleidingen

Rijopleidingen rijbewijs C, CE, LZV en cursus Opfris & Zelfvertrouwen

PEET Opleidingen biedt rijopleidingen aan voor rijbewijs C, CE en LZV. Onze docenten zijn 'mannen uit de praktijk' en kunnen je zeer goed begeleiden naar het examen.

In de praktijklessen werk je stapsgewijs, op jouw eigen tempo, naar het examen toe. Je begint met voertuigbeheersing en je eindigt met moeilijkere situaties in de stad of plaats waar je ook examen doet.

Uiteraard komen ook de bijzondere verrichtingen aan de orde. Wij hebben per rijbewijscategorie de route aangegeven; elke route is een totaal pakket met een duidelijke inhoud dus je weet precies wat het kost en wat je krijgt. Voor onze rijopleidingen is SOOB subsidie beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden!

Allereerst gaan we een intake rijles inplannen en onze docent geeft een advies hoeveel lesuren hij inschat dat je nodig hebt. Dit is het startpunt voor je rijopleiding en we gaan stap voor stap, in jouw tempo, voor het beste resultaat!

En laat dyslexie, moeite met leren of laaggeletterdheid geen belemmering zijn, wij vinden het een eer om samen met jou dit pad te mogen bewandelen. Wat je wèl moet hebben, is de wil om je doel te behalen!

 

Jaren geleden (bijvoorbeeld tijdens militaire dienst) je rijbewijs gehaald maar nooit meer gereden en je wilt nu achter het stuur? Altijd moeite met docken? Zij-instromer met zenuwen? Hier hebben we een passend antwoord op in de cursus Opfris & Zelfvertrouwen.